En service som ingen andre på Internettet!
Opdag dine fordele som kunde hos Sarenza

Gratis* levering

Hos Sarenza arbejder vi på at kunne tilbyde vores kunder den bedste service, og vi ved også at levering ofte er nøglen til kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi gratis* levering til ALLE vores kunder, HELE tiden, selv under udsalg, hvad end du har købt!

Alt, du skal tænke på, er at shoppe løs, som du lyster. Vi sørger for resten.
Er du i tvivl om et produkt, så husk, at du har:
  • 100 dages returret til at beslutte dig
  • Gratis returnering og ombytning
Hvis du ønsker detaljer omkring vores gratis* og forudbetalte returneringspolitik, så læs mere i vores
Hjælp-sektion

Hos Sarenza.dk kan du vælge mellem standard- og ekspreslevering
Da kundetilfredshed er førsteprioritet hos Sarenza, sigter vi efter at kunne tilbyde dig den bedste leveringsservice. Derfor kan du hos Sarenza vælge mellem ekspreslevering og standardlevering.

Standardlevering
Med standardlevering får du dine varer leveret af PostNord (til valgfri adresse, på posthus eller i pakkeboks) inden for 2 til 3 hverdage, afhængigt af leveringsstedet. Alle ordrer afgivet før kl. 15 (mandag til fredag, bortset fra franske helligdage), bliver afsendt samme dag. Ordrer, der afgives på en fransk helligdag, i weekenden eller efter kl. 15 (mandag til fredag), bliver afsendt den næstkommende hverdag. Standardlevering er gratis.

Sikker levering

Du vil gerne købe sko online, men du er ikke sikker på at kunne være hjemme, når postbuddet kommet? Det er intet problem. Hos Sarenza leverer vi dine varer med PostNord på posthuset, i en pakkeboks eller til en valgfri adresse.
Ang. levering på posthus: For at kunne afhente sin pakke skal kunden fremvise ID.
Ang. levering i pakkeboks: For at kunne afhente sin pakke skal kunden bruge en kode, som PostNord sender via SMS eller mail
Ang. levering til en postadresse: Levering foretages mellem mandag og lørdag på den adresse, kunden har valgt. I tilfælde af at kunden ikke er hjemme, afleveres pakken på det nærmeste posthus.
I alle tilfælde har kunden 10 dage til at møde op og hente sin pakke.

Hvis du ønsker yderligere detajler omkring vores leveringspolitik, klik venligst her

100 dages returret

Du elsker dine nye sko, men du ved endnu ikke, om du vil beholde dem? Intet problem - hos Sarenza ved vi, at det kan være svært at beslutte sig med det samme! Derfor har du altid 100 dage til at returnere dine varer hos os!

Takket være vores 100 dages returneringspolitik kan du tage den tid, du har brug for og ombytte eller returnere, såfremt du skifter mening. Der er ingen grund til stress, når du kan ombytte eller returnere inden for tre måneder!

Gratis returnering og ombytning

Hos Sarenza er returneringer gratis, hurtige og enkle!

Hos Sarenza arbejder vi på at kunne tilbyde vores kunder den bedste service, og vi ved også, at en simpel returneringsproces ofte er nøglen til kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi gratis returnering til ALLE vores kunder, HELE tiden, selv under udsalg, hvad end du har købt!

Du kan foretage én gratis* returnering per ordre.

Alt, du skal gøre, er at:
  • Gennemføre vores returningsproces via din Sarenza-profil
  • Udskrive din returseddel, som du kan finde under din Sarenza-profil
  • Sæt retursedlen på din pakke og afleverer den på et posthus i nærheden af dig.
Hvis du ønsker detaljer omkring vores gratis og forudbetalte returnering, læs mere i vores
Hjælp-sektion