Giv et gavekort

Et sikkert valg! Man kan aldrig få for mange sko og tasker! Sarenzas gavekort er den perfekte gave, som passer til folk i alle aldre. Hvis du leder efter en gave, der uanset hvad vil skabe glæde, er du havnet det rigtige sted!

Gavekort Giv et gavekort

Et gavekort vil altid være lykken!

De bedste gaver er dem, der skaber glæde! Fylder din bedste ven snart år? Vil du gerne forkæle din kæreste? Eller har du bare lyst til at sprede lidt glæde omkring dig? Sarenzas gavekort pakkert til enhver lejlighed og kan bruges på mere end 40.000 sko og tasker. Hvem ville ikke blive glad for sådan en gave?

Vælg et billede, et beløb samt den heldige modtasger og vupti, det var det!

Hvordan fungerer det?

  • Vælg mellem 200, 400, 500, 800, 1000, 1500 eller 2000 kr. Forkæl dine kære med en shoppingoplevelse hos Sarenza!
  • Har du ingen idéer til gaven? Er du bange for at købe et par sko, der ikke passer i størrelsen? Sarenzas gavekort er gyldig på hele websitet og på alle dine favoritmærker som Nike, Geox, Adidas, Micael Kors osv.
  • Du kan vælge mellem otte forskellige billeder til dit visuelle gavekort.
  • Gavekortet er gyldigt et år fra den ønskede startdato. For at kunne bruge gavekortet, skal det først aktiveres ved at følge instruksionerne i den modtagne aktiveringsmail. Når gavekortet er aktiveret, vil modtageren kunne se beløbet på gavekortet i indkøbskurven, når han/hun er logget ind på sin profil hos Sarenza.
  • Se flere oplysninger under vores Ofte stillede spørgsmål.
Bestil mit kort Tilføj et kort
    Tilføj et kort Bestil mit kort