Samarbejdspartnere

Vores partnere og logistikudbydere

For at vi kan tilbyde dig den bedste service samarbejder Sarenza med eksterne respekterede partnere. Nedenfor ser du en kort liste over nogle af vores samarbejdspartnere.

Vores partnere:

Sarenza tilbyder løsninger med Visa og MasterCard via Adyen

Adyen Med Adyen er din betaling 100% sikker. Denne betalingsmåde er mulig for alle kreditkortbetalinger inklusiv Visa og MasterCard.

Vi sigter efter at tilbyde vores danske kunder den bedste sikkerhed på nettet. Alle transaktioner foregår ved brug af 128-bit SSL protocol (Secure Socket Layer) og forskellige værktøjer til at afsløre svindel. Alle vores transaktioner er gennemført og valideret af de anerkendte finansielle organisationer, Adyen.

Sarenza tilbyder PayPal

Paypal Siden 1998 har PayPal været en sikker og nem måde at betale online på. Paypal tillader dig at betale online uden at indtaste dine bankoplysninger ved transaktionen. Du har derfor mulighed for at betale dine varer ved blot at indtaste din e-mailadresse og dit PayPal-kodeord
Mere information omkring PayPal

Sarenza er registeret hos CNIL

Fevad Sarenza er registeret hos CNIL (the official and independent French body protecting civil liberties and intrusions into private life) under nummer 1094139 og 1094140 og garanterer, at de bestemmelser i lov nr. 78-17 fra den 6. januar 1978 om beskyttelse af personlige data overholdes.
Ifølge denne lov har du som kunde ret til at ændre, rette og fjerne enhver oplysning omkring dig. Hvis du ønsker dette, kontakt venligst vores Kundeservice

ShopAlike.dk

ShopAlike ShopAlike.dk er en shopping platform, der samler varer og tilbud fra et stort udvalg af online shops. Med deres søgemaskine er det muligt at søge efter tøj, sko og meget mere på tværs af shops og gør det derved hurtigere og enklere at shoppe på nettet.

PostNord

POSTNORD PostNord tilbyder kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden, herunder postomdeling til private. I 2015 leverede PostNord 5,2 milliarder breve og forsendelser, 130 millioner pakker til Nordens 25 millioner indbyggere og to millioner virksomheder. Med PostNords ekspertise og et unik distributionsnetværk udvikles grundlaget for morgendagens kommunikation, e-handel, distribution og logistik.

PostNord AB blev etableret i 2009 efter sammenlægningen af Post Danmark A/S og Posten AB. Moderselskabet PostNord AB er et svensk aktieselskab med hovedsæde i Solna, Sverige. PostNord er ejet 40% af den danske stat og 60% af den svenske stat. Stemmeretten deles 50/50 mellem ejerne.