Levering

Hvor kan min pakke blive leveret?

Når du handler på Sarenza.dk, kan du få dine varer leveret i Danmark. Vi leverer desværre ikke på Grønland og Færøerne.

Hvad koster levering?

**Fra d. 28/3/2017, påregnes leveringsomkostninger på alle ordrer, der ikke overstiger eller er på 199 DKK inkl. moms (Se vilkår og betingelser). Dette gælder ligeledes på alle ordrer, der købes via VIP-kampagner (Se vilkår og betingelser).

Hvis du ønsker yderligere information omkring returnering, ombytning eller tilbagebetaling, så klik venligst her.

Hvor lang tid tager levering?

Leveringstid med PostNord er normalt mellem 2 til 3 hverdage.
Standardlevering med PostNord (til privat- eller firmaadresse, posthuset eller pakkeboks) tager normalt mellem to og tre hverdage, afhængigt af leveringsstedet. Hvis man for eksempel bestiller mandag inden kl. 15, bliver pakken leveret onsdag.

Hvor er min pakke?

Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en e-mail som indeholder tracking data. I denne e-mail vil du have alle de nødvendige informationer, såsom den planlagte leveringsdato, nummer på din pakke mv.. Du har således mulighed for at følge din pakkes færden fra lager til levering i realtid.
Takket være dette system, har du altid mulighed for at lave track’n’trace på din pakke, fra lager til levering.

Hvordan bliver mine varer leveret?

Din pakke bliver leveret til en valgfri adresse, direkte hjem til eller på din arbejdsplads. Du kan ligeledes vælge af få pakken leveret på posthuset eller i en pakkeshop. Pakker leveres mandag til lørdag, mellem kl. 8 og 16.

Ang. levering på posthus: For at kunne afhente sin pakke skal kunden fremvise ID.
Ang. levering i pakkeboks: For at kunne afhente sin pakke skal kunden bruge en kode, som PostNord sender via SMS eller mail.
Ang. levering til en postadresse: Levering foretages mellem mandag og lørdag på den adresse, kunden har valgt. I tilfælde af at kunden ikke er hjemme, afleveres pakken på det nærmeste posthus. Kunden har nu 10 dage til at møde op og hente sin pakke ved fremvisning af ID.

Har du ikke fået svar på dit spørgsmål? Vores kundeservice er til for at hjælpe dig!

Kontakt os