MENU

Tillykke Sarenza!

I dag er det Sarenzas fødselsdag, hurra, hurra, hurra! Jeps, i dag fylder din yndlings online skobutik 2 år, og det skal sørme fejres! Vi synes nemlig, at det ikke kun er os, der skal forkæles i dag: Du kan spare hele 15% på et stort udvalg af skønne sko og tasker med koden TILLYKKE14!* Mangler du lidt inspiration? Så behøves du blot udforske vores søde bloggeres lækre udvalg - der er masser af godter at findes hos os! Vi er SÅ stolte af at have været din Fashion BFF i de sidste to år, vi glæder os til at gå på masser af mode-eventyr sammen med dig endnu et år. Hip hip, hurra, long live Sarenza! *Koden benyttes én gang ved køb over 800 kr.

Fejr dagen med os!

Til dig fra os...

Fejr vores fødselsdag med os! Med denne rabatkode kan du spare hele 15% på et stort udvalg af skønne sko og tasker. Slå til nu: det er en gave til dig fra os! (Koden benyttes én gang ved køb på 800 kr. Visse mærker er udelukket fra tilbuddet.)

BRUG KODEN

-15%

med koden TILLYKKE14

They ♥ Sarenza

#TOP20

Hvis du er vild med Fredes ikoniske casual cool look, så skynd dig at kigge forbi hendes udvalg af sko og tasker!

UDFORSK

#TOP20

Er du fan af Fundas chikke skandinaviske stil, vil du helt sikkert finde noget til din smag i hendes udvalg!

UDFORSK

#TOP20

Her hos Sarenza elsker vi Michelles enkle og fashionable look. Hvis du også er vild med cool sneaks og smukke ankelstøvler, så kig endelig forbi!

UDFORSK